Team 315 is begaan met het milieu en moedigt iedereen aan om afval in te leveren bij Afval loont.

Afval loont heeft als doel de natuur te sparen en recycling te stimuleren. We willen mensen ervan bewust maken dat afval niet waardeloos, maar juist waardevol is.ook Door deel te nemen aan het scheiden en recyclen via Afval loont helpt iedereen de natuur een handje. Het gescheiden afval kan goed worden hergebruikt, wat voorkomt dat er weer nieuwe grondstoffen vanuit de aarde nodig zijn. Zo wordt de natuur minder belast en blijft deze beter behouden. Samen sparen we de natuur!

Afval loont betaalt een geldbedrag per kilogram voor huishoudelijk afval dat gescheiden wordt ingeleverd bij de Afval loont filialen. Er wordt betaald voor oud papier en karton, verpakkingsplastic (in Barendrecht ook drankkartons), textiel, kleine elektrische apparaten, frituurvet en blik & metaal.

U kunt ervoor kiezen om de  vergoeding die u krijgt uit te laten betalen ten gunste van  Roparun Team 315. Zo spaart u natuur en sponsort u een heel goed doel, namelijk de Roparun. U geeft bij het afvalstation aan  dat uw vergoeding  naar Roparun Team 315 gaat. De medewerker scant een zogenaamde QR-code en het geld wordt automatisch overgemaakt op het bankrekeningnummer van Roparun Team 315. Hoe makkelijk is dat !

Locaties

U kunt uw afval inleveren bij

  • filiaal Barendrecht Centrum, in de voormalige brandweerkazerne (Maasstraat 30);
  • filiaal Bijdorp, bij Opnieuw & Co (Voordijk 273);
  • filiaal Carnisselande, in de portocabin (op de hoek van de Hudighaven / Van der Vormhaven).