Lieve familie, vrienden en bekenden,

In mei neem ik weer deel aan de Roparun. We vertrekken dit jaar op 14 mei vanuit Parijs om op 16
mei aan te komen op de Coolsingel in Rotterdam, het wordt de 25 editie met weer enorm veel inzet door heel veel vrijwilligers en met meer dan 300 teams gaan we de uitdaging weer aan.

Een evenement wat tot doelstelling heeft geld in te zamelen, zoveel mogelijk geld, voor mensen met kanker. Wie heeft er nou niet mee te maken in zijn naaste omgeving. Er is altijd wel een familie lid of een goede bekende die getroffen wordt door deze verschrikkelijke ziekte. Graag wil ik mijn steentje bij dragen als loper van Parijs naar Rotterdam, een afstand van meer dan 500 kilometer.

De Roparun steunt meer dan 1200 projecten die het leven van  mensen met kanker veraangenamen, zoals het organiseren van een kinderdag, Stichting Haarwensen, hoofdhuidkoeling of de mogelijkheid bieden om kankerpatiënten en hun familie kosteloos in een van de 14 Roparun bungalows te laten verblijven.

Daarom wil ik jullie vragen om een bijdrage te leveren (elk bedrag is welkom en alle kleine beetjes helpen) voor de mensen die zelf getroffen worden, maar ook voor de hulpverleners van de mensen met deze ziekte.

Bij voorbaat onze hartelijke dank.
John van der Veen